Η απαρχή κάθε νέου έτους φέρνει μαζί της μία έντονη διάθεση για ανανέωση. Τα διάσημα New Year’s Resolutions είναι πραγματικότητα, καθώς όλοι με την έναρξη κάθε καινούριας χρονιάς θέτουμε στόχους, άλλοτε μεγάλους και σημαντικούς και άλλοτε μικρότερους και πιο καθημερινούς.

Εάν λοιπόν οι δικοί σου στόχοι για τη νέα χρονιά σχετίζονται με την αναζωογόνηση της όψης σου, τη δραστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, την απαλλαγή από πανάδες και κηλίδες, την ορατή βελτίωση της κυτταρίτιδας ή και όλα τα παραπάνω, τότε εμείς βρισκόμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τα New Year’s Resolutions σου με αποκλειστικά πακέτα προσφοράς σε όλες τις laser θεραπείες μόνο για τον Ιανουάριο & τον Φεβρουάριο του 2020!

Η μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αποτελεί πάντοτε ένα σημαντικό θέμα που μας απασχολεί με τα πρώτα σημάδια της άνοιξης, όμως τότε είναι πλέον λίγο αργά, καθώς οι συνεδρίες πρέπει να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι το καλοκαίρι. Γι’ αυτό ακριβώς φέτος σχεδιάσαμε ένα ειδικό early bird πακέτο οριστικής αποτρίχωσης με το μοναδικό Laser Αλεξανδρίτη, το οποίο προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις και προσφέρεται με 25% έκπτωση στο σύνολο των συνεδριών που θα χρειαστείς, σε όποιο από τα τρία ιατρεία μας και εάν επιλέξεις να επισκεφθείς.

Κλείσε το ραντεβού σου στο ιατρείο του Κολωνακίου, της Τρίπολης ή του Ναυπλίου μέσα στον Ιανουάριο & τον Φεβρουάριο και έλα να σχεδιάσουμε μαζί το προσωποποιημένο πρωτόκολλο οριστικής αποτρίχωσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δικού σου σώματος ή/και προσώπου και επωφελήσου από τη μοναδική εορταστική προσφορά μας, ώστε να απολαύσεις ένα hair-free καλοκαίρι, χωρίς να το πληρώσεις ακριβά.