ΑΝΌΡΘΩΣΗ ΜΗΡΏΝ

Με την ανόρθωση μηρών μπορεί να ανορθωθεί και να αφαιρεθεί η χαλάρωση του δέρματος. Με την πέρασμα του χρόνου το δέρμα στην έσω επιφάνεια των μηρών χαλαρώνει και γίνεται πλαδαρό. Με τη τεχνική αυτή μπορούμε να διορθώσουμε την υπάρχουσα κατάσταση.

Ανόρθωση μηρών - Πλαστικός Χειρουργός Κουτσούρης

 

Η επέμβαση για την ανόρθωση μηρών

Η ανόρθωση αφορά την έσω επιφάνεια των μηρών (inner thigh lift). Οι τομές γίνονται στην βουβωνική περιοχή και στα μεγάλα χείλη του αιδοίου, με αποτέλεσμα να κρύβονται και να μην φαίνονται εύκολα. Μπορεί να συνδυαστεί και με λιποαναρρόφηση για την αφαίρεση του λίπους. Η επέμβαση γίνεται σε οργανωμένη κλινική με γενική ή τοπική αναισθησία και μέθη, παρουσία αναισθησιολόγου, και δεν απαιτείται παραμονή του ασθενούς στην κλινική εκτός και αν έχουν αφαιρεθεί μεγάλες ποσότητες λίπους.

Μετεγχειρητικό στάδιο

Μετά την επέμβαση μπορεί να παρουσιασθεί υπαισθησία αλλά υποχωρεί με το χρόνο. Σπανιότερα παρουσιάζεται οίδημα (πρήξιμο), ή αιμάτωμα (συγκέντρωση αίματος κάτω από το δέρμα), ενώ προβλήματα με την επούλωση παρουσιάζονται ιδιαίτερα σε καπνιστές. Οι ασθενείς επιστρέφουν στην καθημερινή τους ζωή μετά από 1 εβδομάδα και στη δουλειά τους μετά από 2 εβδομάδες.

Τελικό αποτέλεσμα

Η έσω επιφάνεια των μηρών παίρνει μια πιο σφικτή και νεανική εμφάνιση. Η επιτυχία ωστόσο της επέμβασης, εξαρτάται από την ηλικία, το μέγεθος, το σχήμα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Για τη δική σας περίπτωση μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κοντινότερο για εσάς Ιατρείο. Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα από τη σελίδα της επικοινωνίας. Επίσης μπορείτε να μιλήσετε με τον Πλαστικό Χειρουργό και μέσω facebook.

 

Αθήνα

Μέρλιν 4,
Κολωνάκι, Τ.Κ.: 10671, Αθήνα
Τηλ: 216 800 1000

Ναύπλιο

Λεωφόρος Ασκληπιού 39,
Ναύπλιο, Τ.Κ.: 21100
Τηλ.: 27520 21 203

Τρίπολη

Ισαάκ & Σολωμού 20,
Τρίπολη, Τ.Κ.: 22100
Τηλ: 2710 22 77 00

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: