Τατουάζ Φρυδιών

Είναι γεγονός πως τα φρύδια, όσο κι αν συχνά δεν το συνειδητοποιούμε, παίζουν τεράστιο ρόλο στην συνολική εικόνα του προσώπου μας. Τώρα μπορείς να έχεις τα φρύδια που θέλεις, χάρη στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών.

Κάποτε, ιδίως στη δεκαετία του  ́90, τα φρύδια άρχισαν να μειώνονται σε μήκος και σε πάχος. Η τάση και τα catwalks επέβαλαν φρύδια εξαιρετικά λεπτά, ώστε να μπορεί το μακιγιάζ να αναδεικνύει τα μάτια χωρίς φυσικές «παρεμβολές». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να βγάζουν όλο και περισσότερο τα φρύδια τους, σχεδόν να τα εξαφανίζουν και τελικά η τάση αυτή γέννησε μία γενιά χωρίς φρύδια. Τα τελευταία χρόνια όμως οι επιταγές της μόδας έκαναν στροφή 180 μοίρες, με τα πλούσια και γεμάτα φρύδια να κερδίζουν διαρκώς έδαφος και διεθνούς φήμης καλλονές, όπως η Κάρα Ντελεβίν, να προβάλλουν σε κάθε ευκαιρία τα παχιά, φυσικά και επιβλητικά φρύδια τους ως αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς και της επιτυχίας τους. Έτσι, οι γυναίκες που είχαν δυνατούς θύλακες στα φρύδια και οι τρίχες είχαν επιβιώσει της παλαιότερης επιβεβλημένης «κακοποίησης» των φρυδιών τους, απλώς τα άφησαν να φυτρώσουν ξανά. Κάποιες όμως δεν είχαν την ίδια τύχη και τα φρύδια τους είχαν χαθεί για πάντα. Πέρα από αυτές τις περιπτώσεις φυσικά, υπάρχουν και οι γυναίκες που απλώς ποτέ δεν είχαν γεμάτα φρύδια ή αυτά αραίωσαν είτε λόγω ηλικίας είτε και λόγω κάποιας ασθένειας. Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το Τατουάζ Φρυδιών έχει τη λύση, αφού μπορεί να «ζωγραφίσει» εκ νέου τα φρύδια μας με απίστευτα φυσικό τρόπο και με αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 3 χρόνια.

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών

Το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι μία μέθοδος που έρχεται να χαρίσει ξανά τα πλούσια, γεμάτα, αλλά και καλοσχηματισμένα φρύδια, στις γυναίκες εκείνες που για γενετικούς ή επίκτητους λόγους έχουν χάσει ολόκληρα ή μέρος των δικών τους φρυδιών.

Ο τύπος αυτός του τατουάζ των φρυδιών, δεν πρέπει να μπερδεύεται στο μυαλό μας με το κοσμητικό τατουάζ όπου περνάει το μελάνι βαθιά στα στρώματα της επιδερμίδας και μένει εκεί για πάντα.

Το τατουάζ φρυδιών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της Ιατρικής Αισθητικής, όπως το microbleding, οι συσκευές με βελόνες high definition, το ημιμόνιμο tattoo κλπ, είναι μέθοδοι που μπορούν να σχεδιάσουν και να αποτυπώσουν φρύδια, όπως ακριβώς τα θέλουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Με το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών μπορούμε να σχηματίσουμε ακόμη και το φυσικό χνούδι της περιοχής αλλά χωρίς τη δεσμευτική μονιμότητα του κοσμητικού τατουάζ.

Παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε το μόνιμο τατουάζ στα φρύδια, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και δεν μπορούσαν και να διορθωθούν. Έτσι σήμερα προτιμώνται οι νέες ημιμόνιμες τεχνικές που δίνουν εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα, αλλά για συγκεκριμένο διάστημα, που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα τρία χρόνια.

Οι μέθοδοι αυτές εισάγουν τη χρωστική σε επιφανειακότερο βάθος σε δύο στάδια, ένα πρώτο στάδιο εντελώς επιφανειακά για να μπορεί η γυναίκα να δει πως θα είναι το αποτέλεσμα και στο δεύτερο στάδιο γίνεται η εγγραφή σε πιο μεγάλο βάθος για να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα φρυδιών το οποίο θα έχει διάρκεια από 1 έως και 3 χρόνια όπως ήδη αναφέραμε.

Λεπτομέρειες

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές και προσεγγίσεις στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί η αισθητικός να σχηματίσει τα νέα φρύδια τρίχα-τρίχα ή με διπλή τρίχα ή με διπλό πάχος κλπ, ανάλογα με το την εικόνα που θέλουμε να πετύχουμε.
Η όλη διαδικασία μπορεί να κρατήσει από λίγα λεπτά μέχρι και κάποιες ώρες ανάλογα με το μέγεθος του φρυδιού που λείπει, ενώ μετά μπορούμε να επιστρέψουμε κανονικά στις υποχρεώσεις μας. Συστήνεται η περιοχή να μη βραχεί για το πρώτο 24ωρο, αλλά δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα και αν συμβεί να έρθει σε επαφή με νερό.
Η μέθοδος δεν είναι σχεδόν καθόλου επίπονη, παρόλα αυτά μπορεί να γίνει εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας αν μια γυναίκα το επιθυμεί. Το χρώμα των νέων φρυδιών επιλέγεται ανάλογα με τα υπάρχοντα φρύδια, καθώς και ανάλογα με το χρώμα των ματιών και των μαλλιών.