Η απαρχή κάθε νέου έτους φέρνει μαζί της μία έντονη διάθεση για ανανέωση. Τα διάσημα New Year’s Resolutions είναι πραγματικότητα, καθώς όλοι με την έναρξη κάθε καινούριας χρονιάς θέτουμε στόχους, άλλοτε μεγάλους και σημαντικούς και άλλοτε μικρότερους και πιο καθημερινούς.

Εάν λοιπόν οι δικοί σου στόχοι για τη νέα χρονιά σχετίζονται με την αναζωογόνηση της όψης σου, τη δραστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, την απαλλαγή από πανάδες και κηλίδες, την ορατή βελτίωση της κυτταρίτιδας ή και όλα τα παραπάνω, τότε εμείς βρισκόμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τα New Year’s Resolutions σου με αποκλειστικά πακέτα προσφοράς σε όλες τις laser θεραπείες μόνο για τον Φεβρουάριο του 2020!

Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, η χαλάρωση της επιδερμίδας και του οβάλ του προσώπου, η ανομοιομορφία στον τόνο του δέρματος είναι μερικά από τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν το πέρασμα του χρόνου και στερούν το πρόσωπό μας από το νεανικό του σφρίγος και τη φρεσκάδα. Τα Laser Ανάπλασης είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές αλλά και φυσικές θεραπείες αντιγήρανσης και σύσφιξης, αφού κινητοποιούν τον οργανισμός να «δράσει» από μόνος του υπέρ της νεανικής μας εικόνας. Τα Laser Ανάπλασης αγαπούν τους χειμερινούς μήνες και δεν αρέσκονται ιδιαιτέρως στην ηλιοφάνεια, οπότε ο Φεβδρουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκινήσεις το δικό σου εξατομικευμένο πρωτόκολλο αντιγήρανσης.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου αποκλειστικά στο ιατρείο Κολωνακίου και απαλλάξου οριστικά από λεπτές γραμμές, χαλάρωση και ατέλειες, ανακτώντας τη χαμένη σου νεανική όψη και παίρνοντας δώρο ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο ενυδάτωσης, για πλήρη αποτελέσματα ανανέωσης και λάμψης. Η προσφορά ισχύει μόνο για το ιατρείο του Κολωνακίου και μόνο για ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο.