Η απαρχή κάθε νέου έτους φέρνει μαζί της μία έντονη διάθεση για ανανέωση. Τα διάσημα New Year’s Resolutions είναι πραγματικότητα, καθώς όλοι με την έναρξη κάθε καινούριας χρονιάς θέτουμε στόχους, άλλοτε μεγάλους και σημαντικούς και άλλοτε μικρότερους και πιο καθημερινούς.

Εάν λοιπόν οι δικοί σου στόχοι για τη νέα χρονιά σχετίζονται με την αναζωογόνηση της όψης σου, τη δραστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, την απαλλαγή από πανάδες και κηλίδες, την ορατή βελτίωση της κυτταρίτιδας ή και όλα τα παραπάνω, τότε εμείς βρισκόμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τα New Year’s Resolutions σου με αποκλειστικά πακέτα προσφοράς σε όλες τις laser θεραπείες μόνο για τον Φεβρουάριο του 2020!

Μπορεί η κυτταρίτιδα να μας απασχολεί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ξεκινά η ανάγκη να δείξουμε το σώμα μας και να εμφανιστούμε στην παραλία, όμως η σωστή «δουλειά» για την αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού ξεκινά πολύ νωρίτερα. Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα πολυπαραγοντικό και σύνθετο πρόβλημα, που για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χρειάζεται δραστικές λύσεις. Το εξειδικευμένο Cellulite Laser δρα στοχευμένα και μπορεί να επιτύχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, όμως χρειάζεται χρόνο για να τα προσφέρει, καθώς απαιτεί έναν συγκεκριμένο -ανάλογα με την έκταση του προβλήματος κάθε φορά- αριθμό συνεδριών και η βελτίωση εμφανίζεται σταδιακά. Εάν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι θέλεις να εμφανιστείς με το κεφάλι ψηλά στην παραλία και να καταπλήξεις, τότε τώρα είναι η ώρα να δράσεις.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο ιατρείο του Κολωνακίου, έλα να διαπιστώσουμε μαζί το βαθμό του προβλήματος και να σχεδιάσουμε το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας που ανταποκρίνεται στις δικές σου προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις και κέρδισε 25% έκπτωση στο σύνολο των συνεδριών σου. Η προσφορά ισχύει μόνο για το ιατρείο του Κολωνακίου και μόνο για ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο.