Η απαρχή κάθε νέου έτους φέρνει μαζί της μία έντονη διάθεση για ανανέωση. Τα διάσημα New Year’s Resolutions είναι πραγματικότητα, καθώς όλοι με την έναρξη κάθε καινούριας χρονιάς θέτουμε στόχους, άλλοτε μεγάλους και σημαντικούς και άλλοτε μικρότερους και πιο καθημερινούς.

Εάν λοιπόν οι δικοί σου στόχοι για τη νέα χρονιά σχετίζονται με την αναζωογόνηση της όψης σου, τη δραστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, την απαλλαγή από πανάδες και κηλίδες, την ορατή βελτίωση της κυτταρίτιδας ή και όλα τα παραπάνω, τότε εμείς βρισκόμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τα New Year’s Resolutions σου με αποκλειστικά πακέτα προσφοράς σε όλες τις laser θεραπείες μόνο για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2020!

Οι αντιαισθητικές πανάδες, δυσχρωμίες και κηλίδες χαλούν την ομοιόμορφη και λαμπερή όψη του προσώπου μας και υποβαθμίζουν συνολικά την εικόνα μας. Όμως αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί όλες τις εποχές του έτους, καθώς το εξειδικευμένο Laser Ανάπλασης που μπορεί να εξαφανίσει τα σημάδια αυτά και να μας χαρίσει ένα καθαρό πρόσωπο δεν «συμπαθεί» την ηλιοφάνεια. Ο χειμώνας λοιπόν είναι η καλύτερη εποχή για να προχωρήσεις στις συνεδρίες που θα χρειαστούν για να λύσεις το πρόβλημα και να απολαμβάνεις πλέον μία ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα για πάντα.

Κλείσε το δικό σου ραντεβού μέσα στον Φεβρουάριο σε ένα από τα τρία ιατρεία μας, στο Κολωνάκι, το Ναύπλιο ή την Τρίπολη, διαπίστωσε εμπεριστατωμένα το βάθος και την έκταση του προβλήματος και βρες τη λύση μέσα από τη μοναδική αναπλαστική δύναμη του εξειδικευμένου laser. Ταυτόχρονα θα πάρεις δώρο από εμάς μία μεσοθεραπεία ενυδάτωσης, ώστε να ανακτήσεις τη χαμένη σου λάμψη και να απολαύσεις ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα φρεσκάδας και ανανέωσης.