Η ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ είναι η ιδανική θεραπεία πριν το γάμο, καθώς θα σου χαρίσει μία τέλεια μύτη άμεσα, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεσαι.

Είναι αλήθεια πως η προετοιμασία και η οργάνωση ενός γάμου δεν είναι απλή υπόθεση. Ενέχει πολύ καλό προγραμματισμό, τρέξιμο, άγχος και ενασχόληση με την κάθε παραμικρή λεπτομέρεια. Όμως πέρα από το τέλειο νυφικό, την ιδανική εκκλησία, το καλύτερο φαγητό και την πιο ρομαντική γαμήλια δεξίωση, το πιο σημαντικό είναι εσύ η ίδια να νιώθεις καλά με την εικόνα σου και να μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της πιο όμορφης μέρας της ζωής σου, χωρίς προβληματισμούς και δεύτερες σκέψεις. Κάθε νύφη θέλει και αξίζει να είναι πιο όμορφη από ποτέ την ημέρα του γάμου της και μία μύτη με αισθητικά προβλήματα, που σε κάνει να ψάχνεις για τη σωστή γωνία σε κάθε φωτογραφία, δεν βοηθάει πολύ σε αυτό. Όμως είναι πολύ λογικό να μη θέλεις να μπεις στη διαδικασία ενός χειρουργείου πριν το γάμο σου, ώστε να προσθέσεις το εξτρά άγχος της έγκαιρης αποθεραπείας στο ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα, ενώ μπορεί και τα αισθητικά προβλήματα της μύτης σου να σε ενοχλούν μεν αλλά να μην είναι τόσο έντονα που να θέλεις να χειρουργηθείς για να τα λύσεις. Την απάντηση δίνει πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ η ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι, γνωστή και ως ενέσιμη ρινοπλαστική, που θα σου χαρίσει άμεσα την τέλεια για εσένα μύτη σε μόλις 15 λεπτά στο περιβάλλον του ιατρείου.

 

Ενέσιμη Ρινοπλαστική

Μπορεί να ακούγεται σαν όνειρο, αλλά είναι αλήθεια. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να διορθώσει τα προβλήματα, τις ατέλειες και τις ελλείψεις στην περιοχή της μύτης σε ελάχιστα λεπτά στο ιατρείο και να έχεις άμεσα μία αισθητικά άρτια μύτη, ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν το γάμο σου. Το πιο σημαντικό στη συγκεκριμένη θεραπεία είναι το «χέρι» του πλαστικού χειρουργού, καθώς πρέπει να ξέρει ακριβώς που να προσθέσει υλικό και που να επέμβει, ώστε να επιτύχει το τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα που χρειάζεσαι. Η τεχνική αυτή μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε μία μύτη που παρουσιάζει μεγάλη καμπούρα ή έχει προβλήματα συμμετρίας και ελλείμματα, ενώ μπορεί επίσης να διορθώσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα μίας αποτυχημένης ρινοπλαστικής. Το τεράστιο πλεονέκτημα της τεχνικής, πέρα από την έλλειψη ταλαιπωρίας και τα άμεσα ορατά αποτελέσματα, είναι το γεγονός πως μπορείς αφενός να «χτίσεις» την εικόνα που θέλεις σταδιακά, δηλαδή σε άνω της μίας συνεδρίες, ώστε να βλέπεις την εικόνα που δημιουργείται και να προσθέτεις στο αποτέλεσμα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό, και αφετέρου η αναστρεψιμότητα αυτού. Αυτό σημαίνει πως αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξεις γνώμη και θέλεις την παλιά σου μύτη όπως ακριβώς ήταν, τότε μπορείς να την ανακτήσεις οποιαδήποτε στιγμή, χάρη σε μία ουσία που λέγεται υαλουρονιδάση και αποτελεί το αντίδοτο του υαλουρονικού οξέος. Γενικά πάντως το αποτέλεσμα διαρκεί 6-8 μήνες, οπότε και μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία ή να αφήσεις το αποτέλεσμα να φθίνει μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.