Μία θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τις νύφες του φθινοπώρου έρχεται να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σου για τη μεγάλη ημέρα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Οι γάμοι του φθινοπώρου είναι παραδοσιακά οι ωραιότεροι. Το ζευγάρι έχει περάσει όμορφα τις διακοπές του και ετοιμάζεται να ανοίξει αυτή τη σημαντική νέα σελίδα στη ζωή του στην αρχή μίας νέας σεζόν, οι καλεσμένοι είναι ξεκούραστοι και ακόμη σε καλοκαιρινό mood και ο καιρός συνήθως είναι απολύτως ιδανικός, χωρίς τις ζέστες του καλοκαιριού και τις βροχές του χειμώνα. Όμως είναι γνωστό πως οι νύφες είναι εκείνες που έχουν τραβήξει όλη την ταλαιπωρία της οργάνωσης του γάμου, αφού -ας μη γελιόμαστε- όλα από τα χέρια τους περνάνε και επίσης έχουν πάντα το άγχος να πάνε όλα καλά, μέχρι την τελευταία στιγμή και μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ακριβώς λοιπόν επειδή το στρες και η κούραση για να είναι όλα τέλεια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φαίνονται στο πρόσωπο σου τη μεγάλη ημέρα, ένα μοναδικό πρωτόκολλο λάμψης έρχεται για να αναδείξει τον πιο λαμπερό, φρέσκο και ξεκούραστο εαυτό σου με τον πιο φυσικό τρόπο. Το Natural Glow είναι η ιδανική pre-wedding θεραπεία για κάθε νύφη, που θέλει η εσωτερική της ευτυχία να ακτινοβολεί και στο πρόσωπό της και όλοι να λένε πόσο ξεκούραστη και ξέγνοιαστη δείχνει.

 

Φυσική Λάμψη

Πρόκειται στην ουσία για ένα συνδυαστικό πρωτόκολλο εφαρμογής δύο πολυδοκιμασμένων και εξαιρετικά αποτελεσματικών θεραπειών σε απολύτως ισορροπημένες δόσεις και με εντελώς εξατομικευμένο χαρακτήρα. Έτσι το υαλουρονικό οξύ και το botox γίνονται τα μέσα για την ανάδειξη του πιο λαμπερού και νεανικού εαυτού σου, μέσα από την προσωποποιημένη εφαρμογή τους. Βελτίωση των ρυτίδων, εξάλειψη των λεπτών γραμμών, τόνωση των ζυγωματικών και του σχήματος των χειλιών είναι μερικά από αυτά που θα επιτύχουν τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, ενώ η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ θα προσφέρει τη βαθιά ενυδάτωση και τη συνολική ανανέωση του προσώπου. Παράλληλα μικροδόσεις botox στο μέτωπο θα ανορθώσουν τα φρύδια, θα εξαφανίσουν ρυτίδες και θα απαλύνουν τη ρυτίδα του θυμού, ενώ η εφαρμογή του στο περίγραμμα του προσώπου θα προσφέρει μικρή ανόρθωση και ήπια σύσφιξη. Ανάλογα με τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες του δικού σου προσώπου, η θεραπεία Natural Glow θα σου προσφέρει τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι, για να ανέβεις πιο όμορφη από ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.