Με τη λαμπερή περίοδο των εορτών να βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά, η πρωτοποριακή τεχνική Πλαστικής Προσώπου χωρίς Νυστέρι είναι η τέλεια λύση για συνολική ανανέωση … στο παρά πέντε.
Είναι αλήθεια πως κατά την περίοδο των εορτών όλοι και όλες νιώθουμε την ανάγκη για μία ουσιαστική ανανέωση της εικόνας μας, αλλά ταυτόχρονα δεν έχουμε ούτε τη διάθεση ούτε την πρόθεση να μπούμε σε μία επεμβατική διαδικασία με ό,τι αυτή συνεπάγεται.
Σήμερα, η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική και Αισθητική Ιατρική γνωρίζει καλά τις ανάγκες μας και προσαρμόζει τις τεχνικές της στα δεδομένα των ανθρώπων που θέλουν μία αλλαγή, αλλά τη θέλουν τώρα και δεν επιθυμούν καμία ταλαιπωρία.
Η απολύτως προσωποποιημένη και άκρως πρωτοποριακή τεχνική Πλαστικής Προσώπου χωρίς Νυστέρι έρχεται να απαντήσει σε αυτές ακριβώς τις απαιτήσεις, γυναικών και ανδρών, που επιθυμούν ανανέωση και σαφώς πιο νεανική εικόνα, αλλά δεν έχουν ακόμη νιώσει την ανάγκη να προχωρήσουν σε ένα επεμβατικό Face Lift. Φυσικά, είναι εύκολα κατανοητό και αυτονόητο πως καμία μη επεμβατική τεχνική δεν μπορεί να «αντικαταστήσει» το χειρουργείο για πάντα, μπορεί όμως να μας προσφέρει μία εντυπωσιακή βελτίωση και να γυρίσει τους δείκτες του ρολογιού πίσω άμεσα και άκρως ικανοποιητικά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να υποδεχτούμε τις γιορτές και το νέο έτος με τη νεανική και φρέσκια εικόνα που ονειρευόμαστε.

Η Τεχνική

Στην ουσία πρόκειται για μία πολύ-συνδυαστική μέθοδο, που χρησιμοποιεί τις πιο αποτελεσματικές
και δημοφιλείς μη επεμβατικές τεχνικές της σύγχρονης Αισθητικής Ιατρικής για να αντιστρέψει τα σημάδια του χρόνου και να χαρίσει μία συνολικά πιο νεανική, λαμπερή και φρέσκια εικόνα στο ανδρικό και το γυναικείο πρόσωπο, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ενός ξεχωριστά.
Η Πλαστική Προσώπου χωρίς Νυστέρι αντιμετωπίζει όλα, εκείνα που μας ενοχλούν στο πρόσωπό μας, κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και των πολυδοκιμασμένων θεραπειών της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Έτσι η μέθοδος, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες που καλείται να αντιμετωπίσει ο γιατρός, εφαρμόζει τις ενέσιμες θεραπείες του Botox και του Υαλουρονικού Οξέος, όπου και όσο χρειάζεται, για να γεμίσει τα κενά που ο χρόνος αφήνει πίσω του, να απαλύνει τις βαθιές γραμμές και να εξαφανίσει τις πιο επιφανειακές, να δώσει απάντηση τόσο στις στατικές όσο και στις δυναμικές ρυτίδες, αλλά και να επιτύχει ανόρθωση στα σημεία που απαιτείται και να βελτιώσει το περίγραμμα του προσώπου.
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του σταδίου, ο γιατρός θα περάσει στην αντιμετώπιση των επιφανειακών ατελειών, της θαμπάδας, των διχρωμιών αλλά και της έλλειψης τόνου και ελαστικότητας της επιδερμίδας με την εφαρμογή της τεχνικής της Μικροδερμοαπόξεσης για βαθύ καθαρισμό και λάμψη της επιδερμίδαc της ενέσιμης Μεσοθεραπείας για εκ των έσω ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος και της τεχνολογίας Laser τόσο για δραστική ανάπλαση όσο και για λεύκανση του προσώπου.
Το συνολικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και ταυτόγχρονα απίστευτα φυσικό καθώς όλοι θα β,.tπουν την ανανέωση και τη φρεσκάδα στο πρόσωπό μας, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει πως αυτή είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του Πλαστικού Χειρουργού.