Η μεσοθεραπεία εντατικής ενυδάτωσης είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από την ταλαιπωρία του ήλιου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου και πως όλοι μας, γυναίκες και άνδρες, είμαστε πάντα λίγο πιο όμορφοι τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό, πέρα από την καλή μας διάθεση και την αίσθηση ελευθερίας που μας δημιουργούν οι διακοπές, οφείλεται και στον ήλιο, που -ακόμη και με τη χρήση υψηλής αντηλιακής προστασίας- χαρίζει αυτή τη χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα μας. Ιδίως οι γυναίκες επιλέγουν συχνά και ένα πιο ελαφρύ μακιγιάζ κατά τους θερινούς μήνες, καθώς το μαύρισμα στο πρόσωπο τις κάνει να δείχνουν πιο φρέσκιες και καλύπτει ως ένα βαθμό και κάποιες μικρές ατέλειες. Τι γίνεται όμως το φθινόπωρο, που, μόλις αρχίζει να φεύγει το μαύρισμα, αποκαλύπτεται η αφυδατωμένη και ξηρή από τον ήλιο και τη θάλασσα επιδερμίδα, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έχουν σαφώς αυξηθεί; Φυσικά η πρώτη και καλύτερη συμβουλή που έχει να δώσει κάθε γιατρός είναι να μην εκτιθέμεθα καθόλου στον ήλιο, να φοράμε πάντα αντηλιακό και να κάνουμε πολύ σωστή ενυδάτωση και περιποίηση όλους τους θερινούς μήνες. Πέρα όμως από αυτά, που φυσικά και είναι απαραίτητα, η μεσοθεραπεία εντατικής ενυδάτωσης είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να δώσουμε ένα σημαντικό boost στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ και να κλειδώσουμε την υγρασία σε βάθος, ώστε να προστατεύσουμε, όσο γίνεται περισσότερο, την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και τη φωτογήρανση.

Μεσοθεραπεία Εντατικής Ενυδάτωσης
Η μεσοθεραπεία είναι γνωστή για τις πολλές και διαφορετικές της χρήσεις και δράσεις στην αισθητική ιατρική, καθώς αποτελεί μία πολύ ασφαλή, εύκολη και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο είτε το ζητούμενο είναι η λάμψη, είτε η αντιγήρανση, είτε ακόμη και άλλα προβλήματα, όπως η κυτταρίτιδα. Η λογική είναι πως με τη βοήθεια πολύ λεπτών ενέσεων ο πλαστικός χειρουργός εγχέει σε όλη την υπό θεραπεία περιοχή, στην εν λόγω περίπτωση στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, ένα κοκτέιλ δραστικών ουσιών, οι οποίες εισχωρούν απευθείας στο μεσαίο στρώμα του δέρματος -γι’ αυτό άλλωστε λέγεται και μεσοθεραπεία- και επιτυγχάνουν αποτελέσματα εκ των έσω. Στην περίπτωση λοιπόν της εντατικής ενυδάτωσης, το κοκτέιλ περιλαμβάνει ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες, με πρώτο και βασικό το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδιαίτερα γνωστό για τον υδρόφιλο χαρακτήρα του και είναι σε θέση να συγκρατήσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως απορροφά και συγκρατεί την υγρασία κάτω από το δέρμα όπου εγχέεται. Οι μικρο-ενέσεις γίνονται σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, ενώ δεν απαιτεί καμία αποθεραπεία. Το αποτέλεσμα είναι μία λαμπερή, φρέσκια και ξεκούραστη όψη εξωτερικά και μία βαθιά ενυδατωμένη και υγιής επιδερμίδα εσωτερικά για όλο το καλοκαίρι.