Αγαπητή μας φίλη,

δημιουργήσαμε για εσένα ένα μοναδικό πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει τρεις (3) Θεραπείες Λάμψης μόνο στα 100 €!
Το πακέτο προσφοράς ισχύει για τα ιατρεία Τρίπολης και Ναυπλίου! Οι 3 θεραπείες ολοκληρώνονται σε 2 επαναλήψεις.

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνουν:

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

V CARBON System

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου είναι μια θεραπεία που έχει ως αποτέλεσμα ένα καθαρό, αποτοξινωμένο δέρμα απαλλαγμένο από τους ρύπους του περιβάλλοντος και το πλεονάζον σμήγμα. Το δέρμα γίνεται πιο ενυδατωμένο και λαμπερό χάρη στα δραστικά συστατικά που εφαρμόζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Πώς λειτουργεί;

Με τον Βαθύ Καθαρισμό του δέρματος το σμήγμα, το οποίο φυσιολογικά παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες απομακρύνεται από το εσωτερικό των σμηγματογόνων πόρων προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα λιπαρότητας και ακμής. Κατά τη θεραπεία το δέρμα καθαρίζεται τόσο στο βάθος όσο και επιφανειακά με αποτέλεσμα να δείχνει πιο υγειές και πιο νεανικό.

Πώς γίνεται;

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου αποτελεί μία εξατομικευμένη θεραπεία καθώς ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε δέρματος. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία του Βαθύ Καθαρισμού ποικίλουν. Στις μεθόδους αυτές ανήκουν η εφαρμογή ατμού και όζοντος στο πρόσωπο καθώς και η εφαρμογή ενζύμων, ήπιων οξέων και μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι. Ανάλογα με την κάθε περίπτωση επιλέγεται η καταλληλότερη μέθοδος ή συνδυασμός μεθόδων που θα ακολουθηθούν προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Αρχικά, θα αφαιρεθούν οι επιφανειακοί ρύποι και τα νεκρά κύτταρα της κεράτινης στιβάδας του δέρματος ανανεώνοντας το δέρμα. Στη συνέχεια, αφού γίνει η αφαίρεση του σμήγματος, θα χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα προϊόντα με ενυδατική, καταπραϋντική, αποτοξινωτική και αντιγηραντική δράση ώστε το δέρμα να αποκτήσει φρεσκάδα και λάμψη.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

O Βαθύς Καθαρισμός του προσώπου είναι μια δομημημένη θεραπεία δηλαδή ακολουθεί συγκεκριμένα στάδια. Αρχικά γίνεται εφαρμογή ατμού, στη συνέχεια γίνεται μάλαξη και αφαίρεση του σμήγματος και των ρύπων του δέρματος, ακολουθεί η επάλλειψη ενζύμων και ενυδατικών αλοιφών και στο τέλος γίνεται εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων. Η όλη διαδικασία διαρκεί συνήθως μιαμισυ με δύο ώρες.

Τι χρειάζεται να προσέχω μετά;

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του Βαθύ Καθαρισμού μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητες σας καθώς ο ερεθισμός που προκαλείται υποχωρεί άμεσα. Συστήνεται η σωστή αντηλιακή προστασία καθώς και η αποφυγή χρήσης μακιγιάζ για 24 ώρες.

Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;

Ο τύπος και ο βαθμός της φθοράς του δέρματος του κάθε ατόμου καθορίζουν το ακριβές διάστημα για την επανάληψη της συγκεκριμένης θεραπείας. Ωστόσο κατά μέσο όρο η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 6 μήνες ώστε το δέρμα να διατηρείται υγιές και ισορροπημένο.

Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι!

Η Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι αποτελεί μια ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία ιδανική για την ανανέωση του δέρματος, του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Μέσω ενός μικροτραυματισμού που γίνεται στην επιφάνεια του δέρματος, επιτυγχάνεται τόσο η ανανέωση της επιδερμίδας όσο και η άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων αλλά και των ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων.

Πώς λειτουργεί;
Μέσω της επαφής του δέρματος με μικροσκοπικά διαμάντια, πραγματοποιείται ένας απολύτως ελεγχόμενος μικροτραυματισμός στην επιδερμίδα μέσω του οποίου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, συρρικνώνονται οι πόροι και η επιδερμίδα μένει λεία και καθαρή. Με αυτόν τον τρόπο υποχωρεί η αντιαισθητική “θαμπάδα” ενώ το δέρμα μας αποκτά λάμψη και βαθιά ανανέωση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Πώς βελτιώνεται η υφή του δέρματος;
Με τη μέθοδο της Μικροδερμοαπόξεσης απομακρύνεται η κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας και κινητοποιούνται εξειδικευμένα κύτταρα ανάπλασης που ονομάζονται ινοβλάστες. Τα κύτταρα αυτά παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη ενεργοποιώντας τη φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού. Ταυτόχρονα προκαλείται υπεραιμία στην περιοχή, λόγω του μικροτραυματισμού, γεγονός που βοηθάει στην περαιτέρω ανάπλαση του δέρματος.

Πότε ενδείκνυται; Πονάει;
Η Mικροδερμοαπόξεση είναι μια εντελώς ανώδυνη μέθοδος που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε περίοδο του χρόνου. Aπευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Έτσι σε μικρές ηλικίες μπορεί να βελτιώσει κάποιες μορφές ακμής του προσώπου πετυχαίνοντας έναν βαθύ καθαρισμό του δέρματος από νεκρά κύτταρα ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες βελτιώνει πολύ την υφή και την όψη του δέρματος.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά, ωστόσο σε τραχείς ζώνες του δέρματος μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.! Μετά το τέλος της εφαρμογής μπορεί να εμφανιστεί ελαφρό οίδημα ή ήπιος ερεθισμός ο οποίος όμως υποχωρεί σχετικά γρήγορα μέσα στις πρώτες 2 με 3 ώρες.

Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;
Συνήθως προτείνουμε μία ή το πολύ δύο επαναλήψεις (αναλόγως με το πρόβλημα), με απόσταση τουλάχιστον 3 ή 4 εβδομάδων μεταξύ τους. Στη συνέχεια για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας σε μια πολύ καλή κατάσταση, συνιστούμε η θεραπεία να επαναλαμβάνεται κάθε 3 με 4 μήνες.

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να συνδυαστεί άριστα με άλλες μη χειρουργικές εφαρμογές όπως Μποτουλινική τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία, Laser ανάπλασης, Laser δυσχρωμικών αλλοιώσεων, Laser ευρυαγγειών εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικά ασφαλές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες αναπλαστικές θεραπείες μέσω της οποίας μπορεί να επιτευχθεί πρόληψη προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές επιδερμιδικές φθορές.

Μέσα από ένα απόλυτα ελεγχόμενο, βαθύ καθαρισμό του δέρματος από τα νεκρά κύτταρα η Μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι τονώνει, απαλύνει και ξαναζωντανεύει το δέρμα.

V Carbon System

Το πρώτο σύστημα αντιγήρανσης με ενεργό άνθρακα.

Το V Carbon System είναι ένα αρθρωτό (ολοκληρωμένο) σύστημα, το οποίο
αποτελείται από 2 προϊόντα (V Carbon Film και V Carbon Spray) που επιτρέπουν την
εφαρμογή θεραπειών μεσαίας ή βαθιάς απολέπισης ανάλογα με τις ανάγκες του
ασθενούς.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στους φυσικούς παράγοντες απολέπισης:
• Φερουλικό οξύ
• Μανδελικό Οξύ
• Γαλακτικό Οξύ

που έχουν αναζωογονητικές ιδιότητες και προσδίδουν λάμψη στο δέρμα
αλλά και με τα αντιοξειδωτικά του συστατικά:
• Εκχύλισμα Μαύρου Τζίντζερ
• Εκχύλισμα Γλυκόριζας

καθώς και στις γνωστές ιδιότητες του ίδιου του Άνθρακα – καθαρισμός και αποτοξίνωση.

Το V Carbon Spray ρυθμίζει το βάθος της θεραπείας ενισχύοντας τη δράση του V Carbon Film αλλά παράλληλα παράγει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης χάρη στην παρουσία για πρώτη φορά ειδικών μικρoϊονισμένων εξαπεπτιδίων.

To V Carbon είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία από μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες μη χειρουργικές εφαρμογές όπως Μπoτoυλινική τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ, Μεσοθεραπεία, Laser ανάπλασης, Laser δυσχρωμικών αλλοιώσεων, Laser ευρυαγγειών εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικά ασφαλές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

V Carbon System. Διαδικασία:

V Carbon System. Πότε ενδείκνυται; Πονάει;
Το V Carbon System είναι μια εντελώς ανώδυνη μέθοδος που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε περίοδο του χρόνου. Aπευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Έτσι σε μικρές ηλικίες μπορεί να βελτιώσει κάποιες μορφές ακμής του προσώπου πετυχαίνοντας έναν βαθύ καθαρισμό του δέρματος από νεκρά κύτταρα ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες βελτιώνει πολύ την υφή και την όψη του δέρματος.

V Carbon System. Πόσο διαρκεί η θεραπεία;
Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Μετά το τέλος της εφαρμογής το πρόσωπο δείχνει καθαρό και ξεκούραστο χωρίς ιδιαίτερο ερεθισμό.

V Carbon System. Κάθε πότε επαναλαμβάνεται η θεραπεία;
Συνήθως προτείνουμε μία ή το πολύ δύο επαναλήψεις (αναλόγως με το πρόβλημα), με απόσταση τουλάχιστον 3 ή 4 εβδομάδων μεταξύ τους. Στη συνέχεια για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας σε μια πολύ καλή κατάσταση, συνιστούμε η θεραπεία να επαναλαμβάνεται κάθε 3 με 4 μήνες.

V Carbon System.
• Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
• Συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους
• Μειώνει την ακμή, τις ουλές και τον αποχρωματισμό του δέρματος μετά την ακμή
• Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από το επιφανειακό επιδερμικό στρώμα
• Έχει αποτέλεσμα ανόρθωσης
• Διεγείρει την ανάπτυξη κολλαγόνου
• Βελτιώνει την υφή του δέρματος
• Καθαρίζει τους πόρους βοηθώντας στη μείωση της εμφάνισης σπυριών και μαύρων στιγμάτων

Ανακαλύψτε τη μοναδική προσφορά μας
στα Ιατρεία Τρίπολης και Ναυπλίου!

ΤΡΙΠΟΛΗ – Ισαάκ & Σολωμού 20
Τηλ: 2710 22 77 00

πλαστικος-χερουργος-ναυπλιο

ΝΑΥΠΛΙΟ – Λεωφόρος Ασκληπιού 39
Τηλ.: 27520 21 203