Εδώ θα διαβάσετε αποσπάσματα από γνώμες ασθενών που αναγράφονται στα βιβλία εντυπώσεων και σχολίων. Τα βιβλία αυτά βρίσκονται στα ιατρεία μας και αποτυπώνουν τις απόψεις των ασθενών μας ανώνυμα και μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Τα σχόλια είναι προσβάσιμα από κάθε επισκέπτη των ιατρείων μας και βοηθούν στο να αποκτήσει μια σφαιρική άποψη τόσο τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ασθενείς όσο και την ικανοποίησή τους από τα αποτελέσματα.

 

Γεωργία Κ.
Τον εμπιστεύτηκα από την πρώτη επίσκεψη στο Ιατρείο του καθότι με ενημέρωσε αναλυτικά, προκαλώντας μου την αίσθηση ότι είχα έρθει στον σωστό και κατάλληλο γιατρό.
Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Δεν έφτιαξε μόνο το σώμα μου αλλά και την αυτοεποίθησή μου.
Τον ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου…

 

Γωγώ Γ.
Πριν από 8 μήνες περίπου έκανα επέμβαση ρινοπλαστικής στον κύριο Κουτσούρη, έναν γιατρό που επέλεξα ύστερα από αρκετό ψάξιμο. Με ενθουσίασε η καθαρότητα του λόγου του και η σοβαρότητα στο να δώσει λύση στο πρόβλημα που με απασχολούσε χρόνια.
Με ενδιέφερε όχι μόνο να διορθωθεί η μύτη μου με τρόπο φυσικό που να ταιριάζει στο πρόσωπό μου αλλά και να μπορέσω επιτέλους να αναπνεύσω σωστά.
Αυτό που με εκπλήσει ευχάριστα είναι ότι μετά την επέμβαση της ρινοπλαστικής δεν πόνεσα καθόλου και το αποτέλεσμα είναι σούπερ!
Τον ευχαριστώ θερμά και τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

Μπέτυ Δ.
Το δικό μου πρόβλημα είναι αρκετά κοινό σε πολλές γυναίκες στην Ελλάδα. Αφορά το μέλασμα στο πρόσωπο: κηλίδες σκούρες και διχρωμίες. Κατά την επίσκεψή μου στον κ.Κουτσούρη, αν και ήμουν αρκετά επιφυλακτική, ενημερώθηκα αναλυτικά για το μέγεθος του προβλήματός μου. Ακολούθησα την προτεινόμενη θεραπεία του ιατρού επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σήμερα, ολοκληρώνοντας τη θεραπεία -εν όψει καλοκαιριού- είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Επιτέλους, απαλλάχτηκα από το μέλασμα σε βαθμό 70-80% με συγκεκριμένες συνεδρίες σε λογικές τιμές.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Να είσαι καλά γιατρέ!

 

Αλίνα Β.
Πριν από δύο χρόνια είχα ένα τροχαίο με αποτέλεσμα το πρόσωπο μου να έχει ουλές. Εμπιστεύτηκα το γιατρό και σήμερα το πρόσωπό μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό πριν από δύο χρόνια. Οι ουλές έχουν υποχωρήσει πολύ και μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να βάφομαι.

 

Πηνελόπη Κ.
Επισκεύτηκα τον Πλαστικό Χειρουργό για να τον γνωρίσω και για να του δείξω κάποια ελιά που με ενοχλούσε στο πρόσωπο. Εντυπωσιάστηκα!!! Μου έβγαλε την ελιά και ότι είχα περιττό στο πρόσωπο (σπίλους , κηλίδες κ.λ.π.). Το πρόσωπό μου φώτισε! Άλλαξε η ψυχολογία μου!
Τον ευχαριστώ πολύ!

 

Δώρα Κ.
Κύριε Κουτσούρη τέλειο το Laser για τις φλέβες που είχα γύρω από τα μάτια μου! Σας ευχαριστώ πολύ. Πηγαίνω στη σχολή χωρίς να βάφομαι και κερδίζω χρόνο το πρωί!