Μπορεί το #duckface να αποτελεί ακόμη τάση στα socialmedia, όχι όμως στην σύγχρονη ιατρική αισθητική.

 Σήμερα η παγκόσμια αισθητική ιατρική κοινότητα πρεσβεύει περισσότερο από ποτέ τη φυσικότητα του αποτελέσματος, τόσο στις επεμβατικές όσο και στις μη επεμβατικές τεχνικές της. Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ, ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη χρήση, μπορεί να σου χαρίσει τα καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλη που σου στέρησαν τα γονίδιά σου, όμως μόνο στα κατάλληλα χέρια το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ονειρεύεσαι. Οι ακρότητες που έχουμε όλοι δει στο παρελθόν με παραμορφωμένα και παραφουσκωμένα χείλη να φέρνουν grotesqueαποτελέσματα στο πρόσωπο των γυναικών, οφείλονται αφενός στη χρήση μόνιμων εμφυτευμάτων και αφετέρου σε κακή εφαρμογή τους από τους ειδικούς. Το υαλουρονικό οξύ στα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρουργού μπορεί να σου προσφέρει ένα όμορφο, φυσικό και αρμονικό με το υπόλοιπο πρόσωπό σου αποτέλεσμα, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια στο περιβάλλον του ιατρείου.

 

Γιατί Υαλουρονικό Οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απολύτως βιοσυμβατό στοιχείο που υπάρχει ήδη και στον οργανισμό μας. Η χρήση του είναι πολλαπλή στην αισθητική ιατρική, καθώς μπορεί να φέρει ποικίλα ευεργετικά αποτελέσματα, ανάλογα με την εφαρμογή του και την ανάγκη που καλείται να αντιμετωπίσει. Στην περίπτωση της αυξητικής χειλιών, το υαλουρονικό οξύ έχει φέρει πραγματική επανάσταση, καθώς προσφέρει απολύτως ασφαλή και πολύ φυσικά αποτελέσματα, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξαφανιστεί, εάν το θέλουμε, χάρη στην ύπαρξη μία ουσίας που λέγεται υαλουρονιδάση και είναι το αντίδοτο του υαλουρινικού οξέος. Έτσι, ακόμη κι αν για τον όποιο λόγο δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα, μπορεί να αναιρεθεί, κάτι που δεν είναι εφικτό με τη χρήση μόνιμων υγρών εμφυτευμάτων.

 

Πώς αποφεύγονται τα λάθη;

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στα χείλη μπορεί να διορθώσει το σχήμα τους, να τα γεμίσει, να τους δώσει την κατάλληλη προβολή και να τα κάνει σαρκώδη και θελκτικά, μόνο στα χέρια του έμπειρου πλαστικού χειρουργού, που γνωρίζει σε βάθος την ανατομία του προσώπου και της ευαίσθητης περιοχής των χειλιών. Τα χείλη δεν συγχωρούν λάθη, καθώς η πτωχή τεχνική θα φανεί άμεσα στο αποτέλεσμα. Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός έχει αίσθηση του μέτρου, δεν παρασύρεται από τις παράλογες καμιά φορά απαιτήσεις της ασθενούς και βάζει την κατάλληλη ποσότητα στα κατάλληλα σημεία, ώστε να μην καταλήξει να δημιουργήσει τα αντιαισθητικά ducklipsή fishlips, που όλοι έχουμε συναντήσει κατά καιρούς. Έτσι, ο όγκος πρέπει να δίνεται πάντοτε στο κέντρο των χειλιών και ποτέ στα άκρα, ενώ η αύξηση του όγκου στο ένα χείλος πρέπει να συνοδεύεται και από μικρότερη ή μεγαλύτερη αύξηση στο έτερο χείλος, ώστε να μην προκύψουν δυσαρμονίες. Αυτά και πολλά ακόμη μικρά μυστικά αρμονίας θα σου εξηγήσει ο πλαστικός χειρουργός στο ραντεβού σου, προκειμένου να έχεις πλήρη γνώση για το τι θα κάνεις στα χείλη σου και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μάθε με ένα κλικ τα πάντα για την αυξητική χειλιών.