Το καλοκαίρι βρίσκεται πλέον και επίσημα προ των πυλών και αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία για ξέγνοιαστες διακοπές, χωρίς το καθημερινό άγχος της αποτρίχωσης.

Άλλος ένας χειμώνας έφτασε στο τέλος του και εσύ μετανιώνεις για ακόμη μία χρονιά που δεν ξεκίνησες τη laser αποτρίχωση, όταν είχες ακόμη άπλετο χρόνο μπροστά σου μέχρι το καλοκαίρι; Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ακόμη χρόνος, έστω και τώρα που είναι τελευταία στιγμή, ώστε να περάσεις όμορφα τις διακοπές σου, χωρίς το καθημερινό άγχος για ξυραφάκια και ερεθισμούς, κεριά, πόνο και μέτρια αποτελέσματα. Η laser αποτρίχωση είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος και ασφαλής τρόπος για μόνιμα βελούδινη επιδερμίδα για πάντα. Φυσικά χρειάζονται αρκετές συνεδρίες για ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο μόνιμο αποτέλεσμα, όμως, αν ξεκινήσεις τώρα, προλαβαίνεις μέχρι τις διακοπές του Αυγούστου να έχεις το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι, ιδίως σε πιο περιορισμένες αλλά πολύ σημαντικές περιοχές, όπως το μπικίνι, οι μασχάλες ή η γραμμή της κοιλιάς. Αλλά ας δούμε λίγο πως λειτουργεί το laser για να καταλάβεις τι εννοούμε.

Τρόπος Λειτουργίας Laser Αποτρίχωσης

Το πιο διαδεδομένο laser στη χώρα μας σήμερα είναι το laser τεχνολογίας Αλεξανδρίτη, καθώς δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Το laser αυτό λειτουργεί στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του σε ανοικτόχρωμες επιδερμίδες με σκουρόχρωμη τριχοφυΐα και γι’ αυτό ακριβώς είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στην Ελλάδα. Το laser εκπέμπει ένα ορατό φως, που απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει τις παρακείμενες δομές του δέρματος, και οδηγείται μέσω της τρίχας που λειτουργεί ως αγωγός στη ρίζα της (θύλακας) και την καταστρέφει. Εφόσον καταστραφεί η ρίζα της τρίχας, αυτή δεν εκφύεται εκ νέου και άρα η τρίχα εξαφανίζεται για πάντα. Στην πρώτη συνεδρία λοιπόν, όταν όλες οι τρίχες βρίσκονται στη θέση τους, το laser θα τις χτυπήσει στο σύνολό τους και από αυτές περίπου ένα 40% δεν θα εμφανιστεί ξανά. Η δεύτερη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιείται περίπου 6-8 εβδομάδες μετά την πρώτη, ώστε να έχουν ξαναβγεί οι τρίχες εκείνες των οποίων η ρίζα δεν έχει καταστραφεί ακόμη στο σύνολό τους και το laser να μπορεί να τις «χτυπήσει» ξανά όλες. Μετά από αυτή τη δεύτερη συνεδρία τα πράγματα είναι ακόμη πιο βελτιωμένα σε εικόνα και οι τρίχες που θα εμφανιστούν ξανά είναι αισθητά λιγότερες. Το ίδιο ισχύει και για την 3η συνεδρία. Έτσι είναι εύκολα κατανοητό πως, ξεκινώντας τώρα, μπορείς να έχεις ένα εξαιρετικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα μέχρι τις διακοπές, ώστε να περάσεις ξέγνοιαστα και χωρίς το άγχος της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας τον Αύγουστο και, με την επιστροφή πλέον στην Αθήνα και όταν φύγει το μαύρισμα, να συνεχίσεις κανονικά τις συνεδρίες σου για να ολοκληρώσεις το αποτέλεσμα στην πληρότητά του.