Το ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο μεσοθεραπείας Wedding Glow θα σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας πιο λαμπερή από ποτέ.

 

Η ημέρα του γάμου σου είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου και αυτή τη μέρα αξίζεις να είσαι πιο όμορφη και λαμπερή από κάθε άλλη. Όμως πέρα από το τέλειο νυφικό, το σωστό μακιγιάζ, το ιδανικό χτένισμα, τη μουσική, το φαγητό, τη δεξίωση και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχεις να φροντίσεις για εσένα και τους καλεσμένους σου, πρέπει να φροντίσεις σημαντικά και την εικόνα του προσώπου σου, καθώς η κούραση και το στρες της οργάνωσης του γάμου συχνά αφήνουν το πρόσωπο κουρασμένο και θαμπό. Το ειδικά σχεδιασμένο για νύφες πρωτόκολλο Wedding Glow υπόσχεται να σου χαρίσει το λαμπερό και φωτεινό πρόσωπο που κάθε νύφη αξίζει να έχει, ώστε να ακτινοβολεί την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

 

Η Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μία πολύ δημοφιλή τεχνική κατά την οποία ο πλαστικός χειρουργός με τη βοήθεια πολύ λεπτών βελόνων εγχέει στο μέσο στρώμα του δέρματος (χόριο) ένα κοκτέιλ ουσιών, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλει να επιτύχει. Λέγεται «μεσοθεραπεία» ακριβώς γιατί οι ουσίες εγχέονται μεταξύ επιδερμίδας και υποδορίου λίπους, δηλαδή στο μεσαίο στρώμα του δέρματός μας, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα εκ των έσω. Στην περίπτωση του πρωτοκόλλου Wedding Glow ο στόχος είναι η λάμψη, η βελτίωση της υφής του δέρματος, η προαγωγή της ελαστικότητας και φυσικά η βαθιά και εκ των έσω ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Έτσι, για να επιτύχει ο πλαστικός χειρουργός τα μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιεί πλήθος βιταμινών, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικούς και συσφικτικούς παράγοντες και φυσικά χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρινικό οξύ. Η εφαρμογή γίνεται σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με πολύ λεπτές ανώδυνες ενέσεις που γίνονται σε όλη την περιοχή, εγχέοντας κάτω από το δέρμα τις δραστικές και θρεπτικές ουσίες. Εκτός από τις ίδιες τις ουσίες, οι νυγμοί της βελόνας κινητοποιούν τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την περαιτέρω σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας. Απαιτούνται σίγουρα 3-5 συνεδρίες με απόσταση 15-21 ημερών μεταξύ τους, ώστε να πάρεις το πλήρες και μέγιστο αποτέλεσμα λάμψης, ανανέωσης, σύσφιξης και ανάπλασης. Πρόκειται για μία θεραπεία εξαιρετικά δημοφιλή στις μέλλουσες νύφες, καθώς αφενός είναι εξαιρετικά ασφαλής και δεν κρύβει κανέναν κίνδυνο και αφετέρου το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό μεν αλλά και πάρα πολύ φυσικό, καθώς το δέρμα και το πρόσωπο ανανεώνεται και φαίνεται φρέσκο και ξεκούραστο, αλλά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή που να μαρτυρά την παρέμβαση του πλαστικού χειρουργού.