Αποκάλυψε τον πιο όμορφο, λαμπερό και ανανεωμένο εαυτό σου και κλέψε όλα τα βλέμματα στα φετινά ρεβεγιόν, χάρη στον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό λάμψης και ανάπλασης.

Οι γιορτές πλησιάζουν πλέον επικίνδυνα, αλλά εσύ αισθάνεσαι την κούραση και την κόπωση της καθημερινότητας να έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο πρόσωπό σου, νιώθεις την όψη σου άτονη και θαμπή και φαίνεσαι καταβεβλημένη;

Ένα άκρως δυναμικό «δίδυμο» βρίσκεται εδώ για να αποκαλύψει τη χαμένη σου λάμψη και φρεσκάδα, μέσα από ένα πολύ αποτελεσματικό και εξαιρετικά ασφαλές συνδυαστικό θεραπευτικό πρωτόκολλο ανάπλασης. Ο λόγος για το συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας Μικροδερμοαπόξεσης με την πολυδοκιμασμένη τεχνική της ετερόλογης Μεσοθεραπείας.

Ο Θαυματουργός Συνδυασμός. Η σύγχρονη Πλαστική Χειρουργική και Αισθητική Ιατρική γνωρίζει πως να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες στην κάθε διαφορετική περίπτωση και πλέον πιστεύει ακράδαντα στη συνδυαστική δράση των πιο δημοφιλών τεχνικών για την επίτευξη άμεσων, εντυπωσιακών και εγγυημένων αποτελεσμάτων. Η ένωση της δράσης της Μικροδερμοαπόξεσης με αυτή της ενέσιμης Μεσοθεραπείας κρίνεται ως μία από τις κορυφαίες μεθόδους ανανέωσης πριν από σημαντικά προσωπικά, κοινωνικά ή επαγγελματικά γεγονότα, καθώς προσφέρει απαράμιλλη λάμψη με απόλυτα φυσικό τρόπο. Έτσι, τώρα, που πλέον έχουμε ελάχιστο χρόνο πριν τις γιορτές, ο συνδυασμός αυτός είναι ο ιδανικός για εντυπωσιακές εμφανίσεις στα ρεβεγιόν.

Οι Τεχνικές.

Η Μικροδερμοαπόξεση ουσιαστικά επιτυγχάνει μία μηχανική απολέπιση των εξωτερικών στοιβάδων της επιδερμίδας με απόλυτα ελεγχόμενο και ατραυματικό τρόπο, ώστε να απαλλαγεί το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στην επιφάνειά του και κλείνουν τους πόρους μην επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει και να λειτουργεί σωστά.

Αφαιρώντας τις εξωτερικές στοιβάδες, αφενός ανοίγουν οι πόροι, καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και είναι έτοιμο να δεχθεί τα ευεργετικά συστατικά όποιας θεραπείας εφαρμοστεί στη συνέχεια και αφετέρου κινητοποιείται ο ίδιος ο οργανισμός για εκ των έσω ανάπλαση και αναζωογόνηση με την αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το δέρμα είναι πλέον υγιές, καθαρό και ακτινοβολεί όπως ποτέ πριν.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η ενέσιμη Μεσοθεραπεία που θα χαρίσει όλα τα απαραίτητη θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, αλλά και συσφικτικούς, ενυδατικούς και αναπλαστικούς παράγοντες, ώστε να επιτύχει τα μέγιστα εκ των έσω αποτελέσματα λάμψης, ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Η επιδερμίδα του προσώπου δέχεται όλα τα ευεργετικά συστατικά θρέψης και αναπλάθεται, παράγοντας νέο κολλαγόνο, που έχει ως αποτέλεσμα την εμφανή βελτίωση του τόνου και της όψης του δέρματος, τη σύσφιξη και την τόνωση του προσώπου, αλλά και την μακροπρόθεσμη λάμψη και φρεσκάδα στην όψη μας. Συνήθως προτείνονται 2 ή 3 συνεδρίες για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.