πλαστικη μυτης ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο

Ρινοπλαστικη σε 15′ λεπτά! Κι όμως η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο είναι γεγονός. Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της εικόνας μιας δύσμορφης μύτης, μιας εικόνας πιθανόν ιδιαίτερα βασανιστικής γι΄ αυτόν που την έχει, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε το κατώφλι του χειρουργείου.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο με την οποία μπορούμε να βελτιώσουμε ή και να λύσουμε τελείως το πρόβλημα μιας γαμψής, στραβής, κοντής ή γενικά δύσμορφης μύτης :

 1. άμεσα
 2. ανώδυνα
 3. αναίμακτα
 4. με πολύ μικρό σχετικά κόστος και
 5. μεγάλη ασφάλεια εφαρμογής.

Τι είναι η Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο;

H τεχνική της Ρινοπλαστικής Χωρίς Χειρουργείο

Όσον αφορά τη διόρθωση του σχήματος της μύτης πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι μπορούμε σήμερα να διορθώσουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο φάσμα δυσμορφιών της μύτης χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως.

Το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να είναι από 60-70 μέχρι και 100% δηλαδή να λύσει πλήρως το πρόβλημα της δυσμορφίας.
Η διόρθωση με Υαλουρονικό οξύ μπορεί να αφορά μύτες που

 • παρουσιάζουν ήβο δηλαδή “καμπούρα” ή προβλήματα συμμετρίας αλλά συχνά μπορεί να βοηθήσει μύτες που
 • έχουν χειρουργηθεί ήδη και παρουσιάζουν μετεγχειρητικές δυσμορφίες ή δείχνουν ανεπιτυχώς “χειρουργημένες”.

Η διόρθωση της δυσμορφίας μιας μύτης Χωρίς Χειρουργείο – μόνο με τη χρήση Υαλουρονικού οξέως – βελτιώνει την αισθητική εικόνα της μύτης αλλά δεν μπορεί να δώσει λύση αν υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα δηλαδή αν υπάρχει δυσκολία στην αναπνοή. Σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται χειρουργική αποκατάσταση της ρινός με επέμβαση κλειστής ή ανοικτής ρινοπλαστικής.

ρινοπλαστική χωρις νυστερι

Ποιες είναι οι βασικές αρχές της Πλαστικής Μύτης χωρίς χειρουργείο;

Πρέπει να τονίσουμε ότι για να έχουμε ένα όμορφο και ασφαλές αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε μακριά από κάθε είδους υπερβολή και να έχουμε ρεαλιστικές
προσδοκίες. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά γνωστούς κανόνες της Πλαστικής Χειρουργικής που συνδέουν τις αναλογίες της μύτης με τις αρμονικές διαστάσεις του προσώπου.

H τεχνική της Ρινοπλαστικής Χωρίς Χειρουργείο στηρίζεται πρωταρχικά στο ότι αναγνωρίζουμε σημεία του σκελετού της μύτης τα οποία παρουσιάζουν ελλείμματα ιστού ή βαθουλώματα και στη συνέχεια με τη βοήθεια της τεχνολογίας ερχόμαστε και τα γεμίζουμε χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως.

Ποια είναι η φιλοσοφία που εφαρμόζουμε κατά τη Ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο;

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι αυτό που έχει σημασία στην Πλαστική Χειρουργική είναι η φιλοσοφία της κάθε επέμβασης. Πρώτα θα πρέπει κανείς να καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε φορά και αφού το καταλάβει ύστερα θα πρέπει να βρεί τρόπους να το λύσει.
Και συνήθως υπάρχουν παραπάνω από μία λύσεις.

Όταν για παράδειγμα έχουμε μια γαμψή μύτη τότε όλοι βλέπουν τον ήβο δηλαδή την “καμπούρα” στη μεσότητα συνήθως της ράχης της μύτης (κόκκινο βέλος στη φωτογραφία) , η οποία προκαλεί τη δυσμορφία. Η “καμπούρα” της μύτης οφείλεται σε ανωμαλία στον οστεοχόνδινο σκελετό της πυραμίδας της ρινός.

διορθωση μυτης

Η κλασική επέμβαση της διόρθωσης αυτής της δυσμορφίας γίνεται χειρουργικά με ρινοπλαστική όπου ερχόμαστε και αφαιρούμε το οστεοχόνδρινο τμήμα του σκελετού που προκαλεί την “καμπούρα” με αποτέλεσμα να ευθειάζουμε, να ισιώνουμε τη μύτη.
Παρατηρώντας όμως καλύτερα τη φωτογραφία, καταλαβαίνουμε ότι αν σκεφτούμε ανάποδα, μπορεί να αναγνωρίσουμε ότι η γαμψή, η “καμπουρωτή” μύτη δεν οφείλεται στον ήβο που προεξέχει (κόκκινο βέλος) αλλά στο γεγονός ότι:

 1. στο ριζορίνιο (κοντά στο μεσόφρυο),
 2. στην κορυφή της ρινός (ακρορίνιο) καθώς και
 3. στη βάση της στυλίδας (πάνω από το χείλος)

υπάρχει ένα βύθισμα δηλαδή ένα έλλειμμα ιστού (μωβ βέλη).

Αν το σημείο εκείνο της μύτης που παρουσιάζει βαθούλωμα το γεμίσουμε με κάποιο ενέσιμο υλικό (λευκά βέλη) τότε ευθειάζουμε τη μύτη και δίνουμε λύση στο πρόβλημα.

μυτη χωρις επεμβαση

Αυτή η λύση είναι σήμερα εφικτή χάρη στην ανακάλυψη μοντέρνων ενέσιμων εμφυτευμάτων με κυριότερο εκπρόσωπο αυτόν του Υαλουρονικού Οξέως.

Άρα η φιλοσοφία της τεχνικής της Ρινοπλαστικής Χωρίς Χειρουργείο στηρίζεται πρωταρχικά στο ότι αναγνωρίζουμε σημεία του σκελετού της μύτης τα οποία παρουσιάζουν έλλειμματα ιστού ή βαθουλώματα και στη συνέχεια με τη βοήθεια της τεχνολογίας ερχόμαστε και τα γεμίζουμε χρησιμοποιώντας ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως.

διορθωση μυτης χωρίς επέμβαση

Το ποτήρι δηλαδή μπορεί να είναι μισογεμάτο ή κατά άλλους μισοάδειο. Στην περίπτωση της Ρινοπλαστικής Χωρίς Νυστέρι θεωρούμε ότι είναι μισοάδειο και γι’αυτό το γεμίζουμε στα σημεία ατροφίας.

Μπορεί η τεχνική της Πλαστικής μύτης χωρίς χειρουργείο να εφαρμοστεί σε κάθε δύσμορφη μύτη ή υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί; Ποιοι είναι κατάλληλοι υποψήφιοι;

Είναι γεγονός ότι όπως οι περισσότερες τουλάχιστον τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής, η Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο έχει ιδιαιτερότητες και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην εφαρμογή της.
Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι ασθενείς που έχουν καλή αναπνευστική λειτουργία και μέτριου βαθμού δυσμορφίες του σκελετού της ρινός.
Συγκεκριμένα άτομα με μικρό ή μέτριο ήβο (‘καμπούρα’), μέτριες δυσμορφίες στο ακρορίνιο ή στο ριζορίνιο αποτελούν ιδανικούς υποψηφίους για αποκατάσταση της δυσμορφίας Χωρίς Χειρουργείο.

Ασθενείς που έχουν προβλήματα με σκωλίωση διαφράγματος, υπερτροφικές ρινικές κόγχες ή λοιπά ανατομικά προβλήματα που χρήζουν ούτως ή άλλως χειρουργικής διόρθωσης προτείνουμε να αντιμετωπίζονται με την Κλασική Μέθοδο Ρινοπλαστικής.

Επίσης ασθενείς με μεγάλη μύτη, μακρύ σκελετό, μεγάλο ήβο, μεγάλους κάτω πλάγιους χόνδρους, φαρδύ ακρορίνιο μπορεί να βελτιώσουν την εικόνα της μύτης τους κάνοντας Ρινοπλασική Χωρίς Χειρουργείο, όμως η επέμβαση εκλογής γι΄αυτούς τους ασθενείς είναι η Κλασική επέμβαση Ρινοπλαστικής όπου λύνονται μέσα στο Χειρουργείο όλα τα παραπάνω προβλήματα.

ρινοπλαστική χωρις ναρκωση

Από ποια ηλικία και μετά ενδείκνυται η ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Οξύ.

Σε γενικές γραμμές ρινοπλαστική με χρήση Υαλουρονικού οξέως μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα με δυσμορφία ρινός ηλικίας μεγαλύτερης των 17 ετών, όταν δηλαδή έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του ρινικού σκελετού.

Ποιά είναι η διαδικασία εφαρμογής του Υαλουρονικού οξέος κατά την τεχνική της Ρινοπλαστικής με Υαλουρονικό οξύ; Πονάει;

Η Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο είναι μια επέμβαση απλή η οποία γίνεται κατά κύριο λόγο στο Ιατρείο.
Είναι μια διαδικασία σχεδόν ανώδυνη μιας και πάντοτε προηγείται η χρήση αναισθητικής κρέμας για 10 με 15’ σε συνδυασμό με τοπική αναισθησία στα σημεία εφαρμογής.
Συγκεκριμένα κατά την επέμβαση αφού πρώτα μελετήσουμε τα σημεία που πρέπει να διορθώσουμε για να αποκαταστήσουμε τη δυσμορφία, στη συνέχεια κάνουμε τοπική αναισθησία και έπειτα με τη βοήθεια μιας πάρα πολύ λεπτής βελόνης (ΝΟ PAIN ΝEEDLE) κάνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ την εμφύτευση του Υαλουρονικού Οξέως. Τις επόμενες ημέρες μετά την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει μέτρια ευαισθησία στην περιοχή τοποθέτησης του υαλουρονικού η οποία όμως ανταποκρίνεται απόλυτα σε ήπια παυσίπονα και υποχωρεί σύντομα.

Πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία της Ρινοπλαστικής με Υαλουρονικό οξύ και τι πρέπει να κάνω μετά;

Η όλη διαδικασία, αν εξαιρέσουμε την αναμονή για την αναισθητική κρέμα, διαρκεί 10 με 15 λεπτά (Ρινοπλαστική σε 15΄) και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μετά τη θεραπεία συνήθως απαιτείται η εφαρμογή πάγου τοπικά στην περιοχή της έγχυσης για περίπου 30΄ με 1 ώρα.
Άμεσα μετά την εφαρμογή μπορεί να εμφανιστεί μικρός ερεθισμός στην περιοχή έγχυσης λόγω των ενέσεων, ο οποίος όμως υποχωρεί σε 24-48 ώρες το πολύ και μπορεί να καλυφθεί εύκολα, συνήθως με make-up.

Τυχόν οιδήματα ή εκχυμώσεις αν εμφανιστούν έχουν να κάνουν με την ευαισθησία του δέρματος, δεν είναι πολύ συχνά συμβάντα και μπορεί να διαρκέσουν συνήθως 2-3 ή λίγες ημέρες ακόμη και υποχωρούν αυτόματα.

rinoplastiki xoris xeirourgeio

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της Ρινοπλαστικής με Υαλουρονικό οξύ;

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι αρκετά μεγάλη αφού συνήθως χρειάζεται μια μικρή συντήρηση κάθε ένα με ενάμισυ χρόνο ανάλογα βέβαια και με το βαθμό του προβλήματος.

To Yαλουρονικο οξύ δεν είναι μόνιμο υλικό αλλά απορροφάται βαθμιαία από τους ιστούς.
Συγκεκριμένα το Υαλουρονικό οξύ στην περιοχή της μύτης απορροφάται σε ποσοστό περίπου από 5% μέχρι 15 % τον πρώτο χρόνο. Αυτό με πολύ απλά λόγια σημαίνει ότι μετά από έναν χρόνο δεν εξαφανίζεται το Υαλουρονικό οξύ που έχουμε βάλει στην περιοχή της μύτης αλλά παραμένει στη θέση του ποσοστό ίσο με 85% έως 90%. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τότε είναι απλά να συμπληρώσουμε το Υαλουρονικό που έχει απορροφηθεί αν θέλουμε να συντηρήσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο βαθμός της απορρόφησης του Υαλουρονικού οξέως κ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως

 1. η ηλικία,
 2. ο τύπος του δέρματος,
 3. η μυϊκή δραστηριότητα
 4. των υποκείμενων μυών
 5. το βάθος και η θέση έγχυσης
 6. η πυκνότητα του ενιόμενου υλικού.

Όσο περισσότερο πυκνόρρευστο είναι το υλικό και όσο πιο βαθιά γίνεται η εναπόθεσή του στους ιστούς, τόσο μικρότερη είναι η απορρόφησή του από τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και επακόλουθα τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής του φαρμάκου. Επίσης όσο μικρότερη είναι η κινητικότητα της περιοχής που εγχύουμε το Υαλουρονικό οξύ, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο χρόνος παραμονής του εμφυτεύματος στη θέση εφαρμογής.

Ένας από τους λόγους που έχουμε πολύ μικρό βαθμό απορρόφησης του Υαλουρονικού οξέως στη μύτη είναι αυτή ακριβώς η μικρή κινητικότητα των ιστών της μύτης.
Στις περισσότερες περιπτώσεις η θεραπεία επαναλαμβάνεται μετά από 10 έως 16 μήνες για τη διατήρηση ενός πολύ καλού αποτελέσματος.

Είναι ασφαλής η επέμβαση της Ρινοπλαστικής με Υαλουρονικό οξύ;

Η ρινοπλαστική µε υαλουρονικό οξύ είναι μια εξειδικευμένη επέμβαση η οποία είναι πολύ ασφαλής αρκεί να γίνεται από τα χέρια έμπειρων και κατάλληλα καταρτισμένων Πλαστικών Χειρουργών.

Στην ασφάλεια της επέμβασης παίζουν ρόλο δύο βασικοί παράγοντες:
I. το ενέσιµο εµφύτευµα και
II. η άριστη γνώση, η βαθιά κατάρτιση, υψηλή αισθητική και η μεγάλη εμπειρία του Ιατρού.

Χρησιμοποιώντας το Υαλουρονικό Οξύ σαν εμφύτευμα έχουμε το πλεονέκτηµα ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε ούτε υπερδιόρθωση ούτε υποδιόρθωση του ελλείμματος αλλά κάνουμε ρεαλιστική αποκατάσταση της δυσμορφίας σε πραγματικό χρόνο.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια ουσία αδρανής κάτι που σημαίνει ότι δεν προκαλεί αντιδράσεις, ούτε δημιουργεί φλεγμονές. Επίσης δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης, οπότε εκεί που εµφυτεύεται εκεί παραμένει, διατηρώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ενέσιμο Υαλουρονικό οξύ απορροφάται πάρα πολύ αργά από τον οργανισμό και ένεκα της σύστασής του έχει ένα ανυπέρβλητο πλεονέκτηµα:

Το Υαλουρονικό οξύ είναι το ΜΟΝΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ που έχει ΑΝΤΙΔΟΤΟ που ονομάζεται ΥΑΛΟΥΡOΝΙΔΑΣH.

Δεδομένου ότι υπάρχει το αντίδοτο της YΑΛΟΥΡOΝΙΔΑΣHΣ μπορούµε οποιαδήποτε στιγμή να αφαιρέσουµε όση ποσότητα υαλουρονικού οξέως θέλουμε από οποιοδήποτε σημείο εφαρμογής. Με αυτόν τον τρόπο μπορούµε να επαναφέρουμε αν το επιθυμούμε 100% την αρχική εικόνα. Το γεγονός αυτό κάνει το Υαλουρονικό οξύ ένα εξαιρετικά ασφαλές και πλήρως προβλέψιμο υλικό για την τελική εικόνα της περιοχής που το εφαρμόζουμε.

ρινοπλαστική αντιδοτο υαλουρονικό

Με πολύ απλά λόγια δηλαδή η εφαρμογή του ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέως είναι ιδιαίτερα ασφαλής δεδομένου ότι αφενός η αποκατάσταση γίνεται σε πραγματικό χρόνο και αφεταίρου ότι είναι το μόνο εμφύτευμα που έχει αντίδοτο. Αυτό σημαίνει ότι αν το αποτέλεσμα της διόρθωσης δεν είναι ικανοποιητικό ή υπάρξει κάποια επιπλοκή τότε μπορώ να διαλύσω και να αφαιρέσω άμεσα το υλικό που έχω τοποθετήσει στους ιστούς της μύτης κατά τη Ρινοπλαστική Χωρίς Χειρουργείο.

υαλουρονικό αντιδοτο

Όσον αφορά το ζήτημα της εμπειρίας και της τεχνικής επάρκειας του γιατρού πρέπει να τονίσουμε οτι η περιοχή της μύτης έχει ιδιαίτερη ανατομία και υπάρχουν εξειδικευμένες τεχνικές λεπτομέρειες που οφείλει να γνωρίζει σε βάθος ο γιατρός διαφορετικά η επέμβαση μπορεί να μην είναι ασφαλής ή ακόμη να είναι και επικίνδυνη. Το δέρμα και ο σκελετός της μύτης έχουν ιδιαίτερη αγγείακή αιμάτωση και οποιουδήποτε βαθμού άγνοια ή αστοχία θα μπορούσε να προκαλέσει παραμορφώσεις και να είναι άκρως επιζήμια.

Πολύ σωστά λοιπόν αν κάποιος ιατρός δεν αισθάνεται εξοικειωμένος με την τεχνική της ρινοπλαστικής με υαλουρονικό οξύ θα πρέπει να αποφεύγει να την προτείνει.

Η προσωπική μου θέση είναι ότι έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες και ανάλογα πάντοτε με το βαθμό του προβλήματος, η τεχνική της ρινοπλαστικής με υαλουρονικό οξύ στα χέρια έμπειρου Πλαστικού Χειρουργού μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά και πραγματικά πολύ ασφαλή αποτελέσματα.

Μπορούν να διορθωθούν ατέλειες ή δυσμορφίες της μύτης μετά από τροχαίο, ή ογκολογικές επεμβάσεις ή μετά από μια αποτυχημένη ρινοπλαστική χρησιμοποιώντας Υαλουρονικό οξύ;

Όταν μια μύτη έχει υποστεί τραυματισμό, ογκολογική ή χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειμμα ιστού ή παραμόρφωση της μορφολογίας της, τότε μπορούμε εφαρμόζοντας Υαλουρονικό οξύ σε συγκεκριμένες θέσεις, να βελτιώσουμε ή και να αποκαταστήσουμε τη δυσμορφία της ρινός.

Πολύ συχνά οι χειρουργικές επεμβάσεις ή οι τραυματισμοί αλλάζουν την ανατομία της περιοχής της μύτης και τροποποιούν την αιμάτωση των ιστών με αποτέλεσμα οποιαδήποτε περεταίρω χειρουργική επέμβαση να είναι ακόμη και επικίνδυνη για τη λειτουργική ή αισθητική αποκατάσταση της περιοχής.
Χρησιμοποιώντας ενέσιμο Υαλουρονικό οξύ, σεβόμενοι πάντοτε την ανατομία της περιοχής της τραυματισμένης μύτης μπορούμε να αποκαταστήσουμε με πολύ μεγάλη ευκρίνεια τα ελλείμματα ιστών ή τις δυσμορφίες, χωρίς να μπούμε στο χειρουργείο και χωρίς να ρισκάρουμε μια ακόμη χειρουργική επέμβαση.

ρινοπλαστική μετα απο αποτυχημενο χειρουργειο αλλου ιατρου

Αν έχω κάνει ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο και θελήσω κάποια στιγμή να φτιάξω τη μύτη μου χειρουργικά αυτό μπορεί να γίνει;

Αν κάποιος έχει κάνει ρινοπλαστική με υαλουρονικό οξύ και θελήσει στο μέλλον να διορθώσει το πρόβλημα της μύτης του κάνοντας χειρουργείο τότε θα πρέπει περίπου ένα μήνα πριν να βάλουμε ενέσιμο αντίδοτο YΑΛΟΥΡOΝΙΔΑΣHΣ στην περιοχή εφαρμογής του υαλουρονικού οξέως. Με τον τρόπο αυτό η μύτη ξαναγίνεται ακριβώς όπως πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού και ο ασθενής μπορεί να χειρουργηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ποιο είναι το κόστος της Ρινοπλαστικής χωρίς χειρουργείο (με Υαλουρονικό οξύ); — Ενδεικτικές τιμές ρινοπλαστικής.

Όσον αφορά το κόστος της ρινοπλαστικής με υαλουρονικό οξύ πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη και εξατομικεύεται οπότε η απάντηση για την αξία της επέμβασης δεν είναι εύκολη. Το κόστος της διόρθωσης της μύτης εξαρτάται κυρίως από τις ανάγκες και την ποσότητα του υλικού που απαιτείται για τη διόρθωση των χαρακτηριστικών της μύτης καθώς και τις ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες που απαιτεί η επέμβαση.
Σε γενικές γραμμές το κόστος για την πλαστική μύτης χωρίς χειρουργείο, χρησιμοποιώντας μόνο ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως, κυμαίνεται από 250 μέχρι 700-800 € (+ΦΠΑ λόγω Αισθητικής επέμβασης) ή και λίγο περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα και το είδος του εμφυτεύματος και το βαθμό δυσκολίας της επέμβασης. Για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος χρειάζομαι να σας δω δύο συνήθως ή αν είναι δύσκολη μύτη μπορεί και περισσότερες φορές χωρίς αυτό να αλλάζει το αρχικό κόστος.

Τις πιο πολλές φορές η πρώτη εφαρμογή γίνεται στο πρώτο ραντεβού ενώ η δεύτερη μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες. Αν είναι δύσκολη μύτη συνήθως προγραμματίζεται και μια τρίτη επίσκεψη μετά από ένα μήνα περίπου.

Η ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο (με Υαλουρονικό οξύ) είναι μια νέα τεχνική ρινοπλαστικής με την οποία έμπειροι Πλαστικοί Χειρουργοί μπορούμε να βελτιώσουμε πολύ ή και να λύσουμε 100% το πρόβλημα μιας δύσμορφης μύτης:
Ι. άμεσα
ΙΙ. ανώδυνα
ΙΙΙ. αναίμακτα
ΙΙΙ. με πολύ μικρό σχετικά κόστος και 
ΙV. μεγάλη ασφάλεια εφαρμογής.

Περιστατικά (Πριν και Μετά)

ρινοπλαστικη

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε τις τεχνικές του ιατρού.

πλαστικη-μυτης-πλαστικος-χειρουργος-αθηνα-ναυπλιο-τριπολη-κολωνακι

Αθήνα

Μέρλιν 4,
Κολωνάκι, Τ.Κ.: 10671, Αθήνα
Tηλ: 216 800 1000

πλαστικος χειρουργος αθηνα κολωνακι

Τρίπολη

Ισαάκ & Σολωμού 20,
Τρίπολη, Τ.Κ.: 22100
Tηλ: 2710 22 77 00

πλαστικοι-χειρουργοι-τριπολη-πλαστικος-χειρουργος

Ναύπλιο

Λεωφόρος Ασκληπιού 39,
Ναύπλιο, Τ.Κ.: 21100
Tηλ.: 27520 21 203

πλαστικοι χειρουργοι ναυπλιο αργος πλαστικος χειρουργος