Τέλεια Μύτη χωρίς Χειρουργείο

Σήμερα η σύγχρονη αισθητική ιατρική μπορεί να διορθώσει το σχήμα και τις ατέλειες της μύτης χωρίς νυστέρι, αλλά με ένεση.

Το σχήμα και το μέγεθος της μύτης μας παίζει τεράστιο ρόλο στη συνολική εικόνα του προσώπου μας, καθώς είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς πάνω μας. Έτσι, ενώ μία όμορφη και αρμονική μύτη μπορεί να μην αποτελεί σημείο παρατήρησης στο πρόσωπό μας, μία άσχημη μύτη σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Όταν το πρόβλημα είναι εξαιρετικά έντονο και κυρίως όταν συνυπάρχει πρόβλημα στην αναπνοή, η απόφαση για ένα χειρουργείο ρινοπλαστικής είναι εύκολη. Όταν όμως κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος με τη μύτη του, αλλά δεν έχει λειτουργικά προβλήματα και συγχρόνως δεν θέλει να μπει στη διαδικασία ενός χειρουργείου, τι κάνουμε; Η πλέον σύγχρονη απάντηση λέγεται «ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι» και πραγματοποιείται στο ιατρείο σε μόλις 15 λεπτά, χωρίς ταλαιπωρία και χρόνο αποθεραπείας.

 

Ρινοπλαστική με Υαλουρονικό Οξύ

Το θαυματουργό υαλουρονικό οξύ λοιπόν στα χέρια του πλαστικού χειρουργού μπορεί να «αντικαταστήσει» το νυστέρι και να διορθώσει τις ατέλειες της μύτης άμεσα και πιο εύκολα από ποτέ. Όπως είναι εύκολα κατανοητό βέβαια, για ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα πρέπει να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες και να αποφεύγουμε κάθε είδους υπερβολή. Το υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά το μέγεθος της μύτης μας, ούτε να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην αναπνοή μας, μπορεί όμως να βελτιώσει σημαντικά ένα πολύ μεγάλο φάσμα δυσμορφιών της μύτης σε ποσοστό από 60 έως και 100%. Η τεχνική αυτή μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε μία μύτη που παρουσιάζει μεγάλη καμπούρα ή έχει προβλήματα συμμετρίας και ελλείματα, ενώ μπορεί επίσης να διορθώσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα μίας αποτυχημένης ρινοπλαστικής. Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό χέρι και στη σωστή κρίση του πλαστικού χειρουργού, που γνωρίζει καλά την ανατομία της μύτης και μπορεί, γεμίζοντας κενά και ελλείματα αλλά και κάνοντας διορθώσεις συνολικά, να «πλάσει» μία τέλεια για το δικό μας πρόσωπο μύτη, που θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τα λοιπά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Η όλη διαδικασία διαρκεί  λίγα λεπτά στο ιατρείο, είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί κανένα χρόνο αποθεραπείας, ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα και μπορούν να διαρκέσουν έως και 6-8 μήνες. Επίσης, αν για οποιονδήποτε λόγο θελήσει κανείς, το αποτέλεσμα είναι πλήρως αναστρέψιμο οποιαδήποτε στιγμή, χάρη σε μία ουσία και αποτελεί το αντίδοτο του υαλουρονικού οξέος.

> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΕΔΩ <