Η καινοτόμος και πρωτοποριακή τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής 3D SafeLipo μπορεί να σου χαρίσει το ιδανικό σου bikini body, ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν την έξοδο στις παραλίες.

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του ήρθαν και τα ανάλαφρα ρούχα, τα μαγιό, τα κοντά σορτς. Αν εσύ για μία ακόμη χρονιά αισθάνεσαι πως το σώμα σου δεν είναι αυτό που θα ήθελες, ήρθε η ώρα να μάθεις ένα μεγάλο μυστικό: Όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε πως το ιδανικό σώμα είναι θέμα απόφασης, τα πράγματα δεν είναι πάντοτε ακριβώς έτσι. Πέρα από τη σωστή διατροφή και τη συστηματική άσκηση, που είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες πρωτίστως για την υγεία μας και φυσικά και για το σώμα μας, οι «ιδανικές αναλογίες» δεν εξαρτώνται μόνο από το τι τρώμε και πόσο γυμναζόμαστε. Κληρονομικοί και κατασκευαστικοί παράγοντες, ορμονικοί λόγοι, ηλικία και προδιάθεση, παίζουν επίσης τεράστιο ρόλο στην εικόνα του σώματός μας. Αν λοιπόν το επίμονο τοπικό πάχος σε ταλαιπωρεί και αντιστέκεται σε κάθε σου προσπάθεια, η λύση είναι μία: λιποαναρρόφηση. Η εξαιρετικά πρωτοποριακή και πολύ νέα τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής 3D SafeLipo μπορεί να σε απαλλάξει οριστικά από το τοπικό πάχος, να σμιλεύσει τις σωστές αναλογίες στο σώμα σου και να σου χαρίσει το bikini body που ονειρεύεσαι ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή πριν τις διακοπές.

3D SafeLipo
Πρόκειται για μία εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνική λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής που δίνει οριστικά αποτελέσματα και συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα, ενώ απαιτεί τον ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας και δεν αφήνει ιδιαίτερα εμφανή σημάδια. Στα χέρια του εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού, η νέα αυτή τεχνική μπορεί να κάνει παρελθόν το τοπικά συσσωρευμένο λίπος, εύκολα και άμεσα, όπου κι αν αυτό βρίσκεται, και παράλληλα να σμιλεύσει αρμονικές αναλογίες σε όλο το σώμα, παρεμβαίνοντας σε περιοχές που παρουσιάζουν ασυμμετρίες και έλλειψη ιστού και μεταφέροντας εκεί το πλεονάζον λίπος που αφαιρέθηκε. Στην ουσία η μοναδική τεχνική 3D SafeLipo συνδυάζει την πιο εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς, ώστε να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ένα συνολικά αρμονικό και θελκτικό σώμα. Η μελέτη και ο σχεδιασμός της επέμβασης παίζουν τεράστιο ρόλο στην τελική της επιτυχία, καθώς σε αυτήν την τεχνική ο ασθενής χειρουργείται μεν ξαπλωμένος, αλλά σε θέσεις τέτοιες που προσομοιάζουν τη στάση σαν να ήταν όρθιος, ώστε ο χειρουργός να έχει τον απόλυτο έλεγχο του σώματος και να προσφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με τον πιο ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο.